Upho pojištění

O mně

Moje fotka
Department , Czechia
Pokud byste v povídkách nenacházeli souvislosti, tak některé povídky na sebe navazují. V tom případě navštivte ARCHIV, vlevo vedle hlavní části.

3. ledna 2019

Lednový zmatek v posilovně

Nevídaný shon jsem měl na konci roku 2018, abych zásobil nenasytné pozemšťany nebesky dobrým pečivem a přispěl tak k jejich klidným Vánočním svátkům a hlavně ke spokojenosti jejich velkých břich. Všechno se povedlo, i když úplně bez problémů to nebylo:


Za odměnu jsem dostal v novém roce hned začátkem ledna 14 dnů volna. Jenže Uphon není žádný povaleč a protože ke konci roku mi trochu chyběly síly, tak jsem využil nečekaného volna a vypravil se do oblíbeného fitka.....
V posilovně přibylo několik nových tváří, vesměs pupíků, kterým jsem k nim pomohl. Ale ti problémem nejsou, protože toho víc namluví než nacvičí a myslím, že v únoru už je tu neuvidím. Větší zmatek mi udělal přírůstek nového stroje. Vedle mého oblíbeného trenažeru na veslování, přibyl trenažer na pádlování:

No to je zmatek, takové změny, co teď, veslovat nebo pádlovat.....? To je otázka hned v novém roce. A po proudu nebo proti ⇔

Žádné komentáře: