Upho pojištění

O mně

Moje fotka
Department , Czechia
Pokud byste v povídkách nenacházeli souvislosti, tak některé povídky na sebe navazují. V tom případě navštivte ARCHIV, vlevo vedle hlavní části.

2. března 2019

Uphon na dovolené

No jo, i Uphoni mají dovolenou. Mulder mi ji vlastně nařídil, prý si mám odpočinout. Možná ho naštvalo, že v lednu jsem mu na autě spálil alternátor, v únoru oddělal převodovku a auto museli odtáhnout: Dostal jsem náhradní vůz, který spadl v Ústí nad Labem do "nouzáku", takže jsem jel 74 km zpátky do Žatce kosmickou rychlostí 60 km/h a auto potřebuje servis.  Ale můžu já za to...., má mi dát pořádný stroj. A to když jsem namítal, že dovolenou nechci, že nemám co dělat, tak si ze mne utahoval. Prý mám jít na Probační a mediační službu a oni mi nějakou obecně prospěšnou práci přidělí.
Nakonec jsem se rozhodl přebytečnou energii využít k posílení svalů a zlepšení kondice ve fitness centru. Možná si myslíte, že Uphon je zelenej, vychrtlej s velkou  hlavou a do posilovny nechodí. Pravda je, že ve vaší TV se takoví vyskytují a dokonce trenér ve fitku na mě i tak koukal. Zeptal se co dělám, jaké mám zaměstnání? Řídím vesmírné plavidlo povídám. On se zamyslel a poslal mě na veslovací trenažer, je to prý jediné plavidlo co tam mají a že by mi to mohlo sedět. Jen nevím, co na tom bylo k smíchu. Ale já si rád nechám poradit, tak jsem se do toho pustil:
Pokud budete sledovat informaci zhruba uprostřed displeje o najetých  kilometrech a to odspodu nahoru a zprava doleva (5653m - 10005m) uznejte, že jsem i tohle pozemské plavidlo postupně ovládl...
Trenažery jsou tam dva vedle sebe.... Troufnete si, pozemšťané???