Upho pojištění

O mně

Moje fotka
Department , Czechia
Pokud byste v povídkách nenacházeli souvislosti, tak některé povídky na sebe navazují. V tom případě navštivte ARCHIV, vlevo vedle hlavní části.

27. září 2021

Cesta k jezeru Most

Přistáli jsme s naší vesmírnou lodí vedle zimního stadiónu a vystoupili do krásného slunečného dne tady u vás na Zemi. Rozhodli jsme se, že když je tak krásně, půjdeme k jezeru Most pěšky a užijeme si nejen počasí, ale i krásy města Mostu. Naše kochání však skončilo velmi brzy. Vlastně ihned, co jsme vyšli z podchodu. Bylo tam spoustu pozemšťanů a spoluobčanů, kteří nás ale nevítali, jak jsme si mysleli,  naopak bylo složité se přes ně dostat dál.  A to jsme se snažili docela rychle, protože to tam zrovna nevonělo. Sotva jsme zdárně zašli za roh, byli jsme v ohrožení tentokrát seshora. Někomu něco vypadlo z okna. No, stane se. 


Jelikož máme krátké nohy, uvítali jsme, že k přechodu přes silnici nemusíme po schodech a můžeme využít nájezd. To asi nejme jediní, vozíčkáři, maminky s kočárky, cyklisté, děti na svých strojích, ti všichni by rádi využili tuto možnost. Nebylo to ale tak jednoduché, jak by se čekalo. Přes utrženou železnou konstrukci zábradlí se těžko dalo na nájezd dostat a další pokračování touto cestou jsme pro další nebezpečný stav konstrukce zábradlí  vyhodnotili jako nebezpečnou. 



Sebrali jsme odvahu vrátit se podchodem k našemu talíři a raději jsme to vzali k jezeru vzduchem. Tak to potěš Uphona 🙈











Žádné komentáře: